Vad vi gjort

Ett urval av aktiviteter, turnéer och workshops vi gjort under åren:

2018/2019 (pågående): Jobbet med Stenungsunds alla förskolor fortsätter samt en ny omgång med Generationsmöten tar sin början. Vi samarbetar med Vetenskapsfestivalen samt Göteborgs Lilla Filmfestival där vi har film-, skådespelar- och effekt-workshop. Deltagit på filmkunnighets-dagen och haft workshops på bland annat Aftonstjärnan och Blå Stället i Angered. Vi besöker bland annat skolor i Marks Kommun, Skövde, Sjövik, Olofström och Göteborg. Haft fortbildning i bland annat Emmaboda och Sotenäs samt sommarlovs-workshops på bibliotek i Göteborg med omnejd.

2018: Workshop på Alfons Åbergs Kulturhus, Stadsbiblioteket, Konsthallen och Konstfack varvades med workshops på skolor och förskolor i bland annat Skövde, Svenljunga, Stenungsund och Lövgärdet. Vi fortbildar pedagoger i Mölndal, Västerås och Eskilstuna, och var även ute på turné på uppdrag av Göteborgs Lilla Filmfestival (Härryda, Mark, Skövde och Uddevalla), jobbade på uppdrag av Familjebostäder samt hade jullovs-verksamhet på Nääs Fabriker för barn som var intresserade. En omgång med Generationsmöten samt ett samarbete där 2019 års vinjett till Göteborgs Lilla Filmfestival tas fram hinns också med innan året tar slut.

2017: Vi jobbar med ett stort projekt i Bergsjön som sträcker sig över hela året och jobbar även med ett annat längre projekt på en fritidsgård i Hjärtum (Lilla Edet). Vi jobbar tillsammans med Drömskolan, BUFF, Vetenskapsfestivalen och Cirkus Cirkör. Vi har fortbildning för pedagoger i Sundsvall, Lysekil och Film i Sörmland och avslutar året med att tillsammans barn på Sjumilaskolan ta fram årets Vinjett till Göteborgs Lilla Filmfestival.